Numai a mea

Eu te priveam in ochi cu-atita disperare,
iar tu ma alinai si iti cereai iertare.

Tirziu ne-am intilnit, dar nu mai are sens,
acum doar ne-am gasit si nu avem de-ales.

Nu iti mai cere scuze, hai, vino mai aproape,
saruta-ma pe buze si sa uitam de toate.

Doar scoate-ti verigheta, ascunde-o undeva,
prefa-te-n seara asta ca esti numai a mea.

Cuprinde-ma la piept, asa, pin-dimineata,
saruta-ma incet pe buze si pe fata.

Nu vreau sa stiu nimic, nimic nu mai conteaza
si ce-ai putea sa-mi zici nu ma intereseaza.

Eu stiu precis ca mine, cind ne vom intilni,
te vei feri de mine si eu ma voi feri.

Nu trebuie cuvinte, cuvintele ranesc,
de ma gindesc la toate, precis ca-nnebunesc.

Prea multe sa vorbim, nu ar avea folos,
putem sa ne iubim, iar restu-i de prisos.

Numai a mea Constantin Sandic


Рецензии