Схiд i Захiд разом?

Та й не сприймайте це будь ласка як образу:
Ну що, набридло – Схiд i Захiд разом?
Ми вiшаемо трикольори догори,
А ви cвоi червоно-чорнi прапори.
Ось зараз втратили ви Крим,
I як вам, паньство, жити з цим?
А далi що? I Харкiв, i Донбас
Теж незабаром вiдiйдуть вiд вас,
Тому що росiяни - нашi браття!
Нехай крокуе ваше Прикарпаття
В Еуропу як холоп чи в НАТО,
Але для Схoду НАТО – вже занадто.
Це ж саме ви нас пiдвели до бунту:
Повстав народ на галичанську хунту.
Вам завдяки краiна гине.
Ну що, панове? Слава Украiнi?

               2014


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.