Моe глибоке, свiтле Я

Моє глибоке, світле Я!
Моя Душа, мій дивний Спокій! –
Усе крізь простір небуття
В Любові Світ мене возносить…

Моє Прощення і моя
Душею висловлена Вдячність!
Це задля вас мене вела
Моя Любов у однозначність…

Моя Відкритість навстіж в Світ!
Мої Дороги і Обійстя!
Дарують Крила у Політ,
У Спокій, що в Любов розвився…

10.04.2014


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.