Te cautam, dar m-ai gasit

Am vrut sa pot veni pe jos,
Isuse, pin-la Tine,
Am vrut sa te gasesc, Hristos,
Dar Tu erai cu mine!

Si-n clipa, cind te cautam
Pe undeva departe,
Am inteles, ca Tu erai
Atunci cel mai aproape!

Si tocmai Tu ma conduceai
Cu mina Ta divina
Si pasii mei mi-i indreptai
Spre tara de lumina.

Ce bine, ca nu m-ai lasat
Sa imblu in ratacire!
Tu esti atit de minunat!
Tu esti a mea iubire!

Iti multumesc, ca m-ai gasit
Si m-ai intors spre Tine,
Iti multumesc, ca m-ai iubit,
Cum altul in lume nimeni,

Fii inaltat si laudat,
Fii preamarit intr-una!
Esti Domnul meu Cel adorat,
Care-mi va da cununa!


Рецензии