Pentru Adisorul meu

Parca mai ieri o leganam
Pe a ta mamica pe picioare
Si dulce cintece-i cintam
In toata seara pe racoare.

Azi ea te leagana pe tine
Si-ti cinta cintece de leagan,
Apoi pe pruncul , care vine
La fel, cu cintec o sa-l adoarma.

Vor trece anii. Tu vei creste
Si vei avea copiii tai,
Viata nu sta, - ea se roteste,
Si tu-i vei legana pe ai tai.

Le vei cinta linga patuc,
Mamica ta va-mbatrini ...
Anii nu stau. Anii se duc,
Iar eu atuncea n-oi mai fi...


Рецензии