Adinutei mele dragi

Adinela, scumpul meu puisor,
Tu esti prima mea nepotica!
Te iubesc si te ador,
Esti foarte dulce si frumusica!

Esti bucuria noastra a tuturor :
A mamii, a tatii si a bunicutelor tale.
Permanent de tine mi-i dor!
As vrea sa te vad, s-aud vorbele tale.

Tu esti fetita, viitoarea mamica
Si deja femeia traieste in tine.
Esti coceta inca de mica
Si doresti sa arati foarte bine!

Esti gingasa si atit de frumoasa,
Puiutul meu dulce si adorat.
As vrea sa fii mereu sanatoasa
Si sa ai sufletul curat.

Domnul sa te binecuvinte,
Sa te pazeasca de orice rau.
Si iti doresc, ca de-acu inainte
Sa fii totdeauna cu Dumnezeu !


Рецензии