Pentru bebelusul lui Dorian si Nastica

Te asteptam, micutul nostru drag,
Macar, ca nu stim inca - esti fetita ori baiat,
Te asteptam cu mare nerabdare
Si te iubim deia noi foarte tare!

La mamicuta si taticu tu intiiul esti,
Pe urma poate vor mai fi surori si frati.
Cind tu putin o sa mai cresti,
Vei fi mai mare intre ceilalti.

Micutul nostru, bebi mititel,
Noi ne rugam cu totii pentru tine.
Eu stiu, vei fi tu foarte frumusel,
Aceasta se-ntelege de la sine!

Iar Domnului demult noi ne rugam,
Ca sa te scalde in a Sa binecuvintare!
Si toti cu drag te asteptam,
Te asteptam cu mare nerabdare!


Рецензии