Страх й вiдвага

Страх для боягуза,
А відвага для бійця,
Перемоги муза
З ним до самого кінця.

Страх веде у рабство,
До покори ворогам,,
У ганебне царство,
Де ти з горем сам на сам.

А відважні люди
На свободі всі живуть,
Знають їх усюди,
Відсіч ворогу дадуть.

Страх паралізує
Й настає кінець життю,
А відважний чує
Перемогу у бою.

Захищай свободу
Жити, діять й говорить,
Боягузів зроду
Цьому нам вже не навчить.
10.04.14.


Рецензии