Nimic nu-i la-ntimplare

Nu retrai! Nimic din ce se-nimpla
Nu se petrece la voia intimplarii,
Ci Domnul tine in control intreg pamintul
Si toate le conduce cu a Sa putere.

Un fir de par din cap nu-ti va cadea
Fara de stirea Bunului Parinte,
El stie tot de starea ta,
Durerea ta atit de bine o simte !

Tot ce se face - e spre bine,
Chiar daca azi nu simti asa,
Caci Domnul toate in control le tine
Si Lui ii pasa mult de vita ta!


Рецензии