Pentru nepretuita mea comoara

Scumpa mea, esti o comoara trimisa din cer
Sa-mi fii spre a mea mingiiere.
Cind totul in juru-mi  parca-i de fier,
Cu-n zimbet al tau imi dai iar putere.

Esti bucuria ochilor mei,
Esti implinirea viselor mele,
Ai farmecul primilor ghiocei,
Macar, ca ai avut zile grele!

Ce mult te iubesc, dragul meu puisor,
Esti pentru mine o curata minune!
Sint bolnava de tine .  Tu stii , - te ador!
Esti cea mai scumpa comoara din lume!


Рецензии