Scumpilor mei Jana si Dorian

      
                Cadoul cel mai minunat,
                Ce l-am primit vre-o data,
                E minunatul meu baiat
                Si preaiubita fata !


Odorul meu, fetita mea,
Baiatul meu cel preaiubit,
Sunteti rupti din inima mea,
Va iubesc, va ador, va simt!

Fara voi viata mi-ar fi pustie
Si n-ar mai avea nici un sens!
Voi sinteti sursa mea de bucurie,
Cea mai mare comoara din univers!

Inimioare din inima mea,
Puii mei scumpi si cuminti,
Viata intreaga fara regrete mi-as da,
Doar sa va stiu fericiti !

Scumpele mele fiinte iubite,
Ce minunati voi sinteti!
Ertati-mi , ce v-am facut rau inainte,
Ertati-ma, daca puteti!

Iar Domnul viata sa v-o umple
Cu Har si cu intelepciune
Si-ntotdeauna al vostru umblet,
Sa-l insoteasca rugaciunea!


Рецензии