Pe- al Tau altar

Ma pun ca jertfa pe altarul Tau,
Ma pun cu-ntreaga mea fiinta ,
Fiindca Tu esti Dumnezeu!
Mareste-mi, Doamne, Tu a mea credinta!

Vreau viata-ntreaga ca sa te slujesc,
Sa-ti cint o oda noua de marire.
Tu vezi, ce des aici pacatuiesc,
Dar iar ridic spre cer a mea privire.

Si, Doamne, iaras Tu ma ierti
Si ma imbraci in haina stralucirii,
Asa cum sint Tu ma accepti
Si ma conduci pe calea nemuririi.

O, Doamne! Esti atit de minunat!
Ajuta-mi sa vestesc la toata lumea,
Cum din mocirla cea mai mare m-ai salvat
Si sint copilul Tau iubit acuma!


Рецензии