Chemarea cerului

                Iubesc cerul inca din frageda mea
                copilarie.  Pe atunci visam sa devin cosmonaut,
                ca  sa-l pot privi indeaproape. Acuma am
                inteles,  ca abea dupa moarte se va realiza acest
                vis al meu si-l voi vedea in toata splendoarea
                lui, cum nu l-a vazut inca nici un cosmonaut
                zburind in cosmos!


Imi place mult pamintul, care
Atit de bine m-a primit,
Dar simt a cerului chemare,
Un dor nespus atit de mare,
Ce ma atrage spre infinit!


Рецензии