Cind o sa vii?

Cind o sa vii, Isuse drag?
Noi toti sintem in asteptare!
Tu esti al nostru scut si steag,
Tu esti a noastra alinare!

Tinjec de dorul dupa Tine,
Te-astept cu fiece celula!
Macar, ca nu fac prea mult bine,
Dar vreau sa simt a Ta caldura.

Vreau sa m-opresti din alergare,
Din acest zbucium infinit,
Din haosul acesta mare,
Ce a cuprins intreg pamint.

Si du-ma, Doamne, linga Tine
In paradisul mult visat ,
Unde e  vesnica lumina,
Unde-i atit de minunat!


Рецензии