Eram o trestie in vint

O trestie, de vint clatinata,
O barca de valuri purtata,
Asa eram eu alta data
Pe Domnul cind nu-l cunosteam.

Acum, insa, am bucrie,
Caci Domnul imi este taria,
Cu toate, ca n-am bogatie,
Dar pe Isus in inima-l am!

Nu ma infrica furtuna, -
Alaturi e El totdeauna
Si noi amindoi sintem una,
Eu singura nu-s cum eram.

Slavit sa fii Doamne Isuse,
Viata-mi in Tine-i ascunsa.
Ajuta-ma sa-ti fiu supusa
Aici cite zile mai am!

In orice lupta fierbinte
Te rog sa mergi inainte,
Iar eu urma-voi cuminte
Si biruinta sa-mi dai !


Рецензии