Plinge cerul

Bat stropi mascati de ploaie-n geam,
Dar eu alaturi nu te am.
Afara ploua cu galeata,
Iar inima mi-i grea ca piatra.

Te pierd incet-incet pe tine,
Nimica-n loc nu-mi mai ramine.
Ma voi deprinde cu destinul?
Se va sfirsi vre-o data chinul?

Esti cea mai dulce, scumpa mea,
Tu esti un inger, esti o stea!
Esti mingiiere si alin,
Esti dorul meu, al meu suspin.

...Bat stropi mascati de ploaie-n geam,
Dar eu alaturi nu te am.
Curg lacrimi pe obrajii mei
Si cerul plinge cu stropi grei...


Рецензии