Snegutei

         

                Esti darul meu incredintat de sus,
                Cadoul cel mai minunat!
                O, asta-i minunat nespus,
                Ca Domnul mie mi te-a dat!


Fetita mea, iubita mea copila,
Ce Har nepretuit eu am!
Frumoasa, buna si umila,
Mi-esti ca ISAC pentru AVRAAM.

Tezaur de intelepciune
Si a smereniei cununa esti,
Cind totu-n jur e-nselaciune,
Tu si mai tare stralucesti!

Ma bucur, ca sint mama ta,
Ca eu pe lume te-am adus
Si ca te am, comoara mea,
Incredintata-mi esti de sus.

Puteai, doar sa nu fii a mea,
Sa te admir de la distanta,
Ma bucur, insa, ca te am, -
Cind vreau pot sa te string in brate!!!


Рецензии