Tu esti cu mine

Slabita si fara putere
M-astern la picioarele Tale
S-astept cu nesat mingiiere,
Pe Tine te chem, Doamne mare!

Cind inima-n piept e zdrobita,
Iar fata-i de lacrimi brazdata,
Eu strig catre Tine smerita,
Pe Tine te caut, o Tata!

Cind sufletu-amarnic suspina,
Cind singura sint si mi-i greu,
O, vino, durerea-mi alina
Si nu ma lasa, Domnul meu!

Tu esti alaturi de mine,
Tu-mi esti prieten si frate,
Tu ma-ntelegi cel mai bine
Si-ti multumec pentru toate!


Рецензии