Отпустить грехи надо!
А в четверг бы надо помолиться!
Попросить у Бога отпущение грехов!
У какой Иконы попросить себе
Отпущение грехов я Вам подскажу!
Молитва преподобному Стефану,
игумену Махрищскому, чудотворцу.
Всеблаженне и преподобне отче Стефане,
прославленный угодниче Пресвятыя Троицы,
престолу Ея предстоя с лики святых ангел и всех святых,
помяни нас в бедах и скорбех припадающих
к цельбоносному твоему гробу и молящихся тебе:
услыши молитвы наша и принеси к престолу Триипостаснаго Бога,
прося у Него нам богатыя милости,
здравия душам и телесем нашим,
наипаче же отпущения грехов,
благодати и спасения.
Ты бо, имея дерзновение к Нему можеши умолити Его,
да подаст нам в житии нашем благая и вся,
яже на пользу нашу и во уготовление к вечному животу.
О благий и верный рабе Божий, истинный учениче Христа,
избранный сосуде Святаго Духа,
чудотворче Стефане, молим тя усердно:
сотвори нас грешных причастники быти благодатных дарований,
ими же Бог тя обогати, и буди нам по Бозе наставник
к богоугодному житию, утишитель бури страстей,
помощник в бедах, и заступник от враг видимых и невидимых:
да и мы, богоугодно пришедше поприще сея жизни,
твоим предстательством и богоприятными твоими молитвами,
будем наследницы Царствия Божия,
и сподобимся вкупе с тобою предстояти престолу Царя Славы,
Ему же подобает всякая слава, честь и держава во веки веков,
Аминь
Свидетельство о публикации №114041001964