Doamne Isuse

In toate ma incred in Tine,
Caci te-ngrijesti atit de bine
Si te induri de orisicine,
Ce-alearga dupa jutor la Tine!

De cite ori eu te-am chemat,
Mereu alturi Tu ai stat,
Durerea de mi-ai alinat
S-atit de mult m-ai mingiiat!

Iti multumesc, o Domnul meu,
C-atunci, cind mi-era foarte greu,
Alaturi Tu ai fost mereu,
Mi-ai pus pe rani balzamul Tau.

Slavit sa fii, Doamne, in veci !
Pe linga nimeni Tu nu treci
Pacatul fara sa i-l stergi
Si-n greutati alaturi  mergi !


Рецензии