Дико оте ко ко му мА!
Умеет ли думать коза?
Умеет ли думать ко-заа?
умеет ли думать кооза?
умеет ли думать?!
умеет ли? д-уамть ко-та?
умеет думать ли ко?!
умеет ил тамуд ок за
Теему лта имуд кза а
теему лим тлуд тлуд за ко
зата колим ко ко му Ко
уме те ми дик ду ато
Лта иму де ота милот
теето ам ко та те ко
лумео те тика тукан
теил дума ката ко ко
туме тами зоки аз ам
те те ил та му ок
ок за
Теему лим тауд за ко
Ата ата манна!
Ото ото кима!
Кидо ми та локо
дико дико лта те
иму СА ра го СА
кота теко ам те
Д и к о а т о д у м и !...
. …………. ….
…….. …… …
……….
...
Свидетельство о публикации №114040909001