Cорiilor mei Jana si Dorian

Copiii mei, copiii mei,
Cu mine-ati fost prin anii grei,
Si-n vremuri  rele, si-n vremuri bune
Ati fost alaturi totdeauna.

De-ati sti- ce mult eu va iubesc!
Cu gindul doar la voi traiesc!
Ma bucur cind va vad fericiti,
Copiii mei frumosi, copiii mei cuminti !


Рецензии