Квiтень прийшов

Квітень прийшов,
І  ти мов  подарунок,
Тебе вітаю,
Подруго моя,
Хай кожен день,
Мов долі поцілунок,
Дивує і вражає,
Ти – весна!
Хай прикрощі
Обходять стороною,
А мрії здійсняться,
 Бажаю я рядком,
За доню,
Щиро вдячна твоїй мамі,
Збери  сьогодні
Друзів за столом!
9.04.2014
_________________________________________
Подрузі Вікторії Василенко  до дня народження


Рецензии