Iubesc ce Domnul a creat

Ma doare de-un copac, de o floare, -
De tot ce e viu si are suflare,
De tot ce se misca si creste,
De tot ce sub soare traieste.

As vrea sa locuiesc pe-o cimpie
Si nimeni acolo sa nu mai fie,
Doar numai eu si cu Dumnezeu,
Sa pot sa-l simt linga mine mereu.

Dar lumea toata cu a ei framintare
Sa ramina departe de mine, afara,
Doar cerul senin si pamintul cu flori
Sa-mi fie alaturi din zori pina-n zori...


Рецензии