Coroana creatiunii - omul

-Сine esti?
- Pamint.
- Cum de te misti?
- Domnul a pus viata in mine.
- Si cit o sa te misti?
- Pina cind El va lua iaras aceasta viata de la mine.
- Si apoi ce va fi?
- Voi fi dinnou pamint, iar sufletul meu se va intoarce la Domnul.


O mina de tarina,
Dar iata, ca gindeste,
Si nici nu se sfarima, -
Iubeste si uraste.

Se misca viata-ntreaga,
Se bucura si plinge,
Mreu alearga, alearga
Pin-viata i se stinge.

Pamint, dar ce efect!
Frumos el e-nchegat,
Caci totul e perfect,
Ce Domnul a creat!


Рецензии