Cascada de binecuvintare

                ...Din cel mai departat trecut si pina in vesnicii -
                TU  ESTI !
                Am vrut sa te cuprind cu mintea mea - dar n-am
                putut. Cum poti sa cuprinzi NECUPRNSUL ?! Dar inima mea
                te-a inteles . Si a inteles iubirea Ta divina si s-a intors
                spre Tine. Tu ai spalat-o, ai curatit-o si ai pus-o
                alaturi de inma Ta. Acum ele bat in unison!
                O, Doamne, cine sint eu, ca asa mare Har am capatat
                de la Tine ? Sint atit de multi oameni mult mai buni decit mine,
                dar Tu pe mine m-ai ales . DOAMNE , nu te pot intelge,
                dar te iubesc !  Vreau sa fiu totdeauna alaturi de Tine !
                Ajuta-ma, te rog!!!

O cascada de binecuvintare curge de sus
Si ma invaluie in dragostea-ti mare!
Eu, uluita, nimic nu mai am de spus,
Doar stau tacuta linga ale Tale picioare.

Pina acum Tu ai fost credincios,
Si cu mine alaturi ai fost totdeauna,
De la orice grea incercare m-ai scos
Si mi-ai dat totdeauna partea cea buna.

Eu, insa, nu ti-am fost credincioasa.
Mereu si mereu ma abateam de la Tine
Luindu-ma dupa multe lucruri desarte,
Care in final - nu aduc nici un bine!

Mi-am facut multi alti dumnezei,
Carora le slujeam cu multa ardoare.
Am pacatuit pe parcursul anilor mei.
Cit de mult  acum aceasta ma doare !

Insa Tu atit de mult m-ai rabdat
S-ai asteptat, ca sa-mi vin eu in fire.
Eu catre Tine dinnou am strigat,
Si Tu iar m-ai cuprins in a Ta iubire.

...O cascada de binecuvintare curge de sus
Si ma invaluie din cap pina-n picioare.
O, Doamne, iti multumesc eu nespus
Pentru dragostea Ta fara hotare!!!...


Рецензии