Звернення до Майдану

А що там на Майдані?
Чи горілку вам підливають?
А що там на Майдані?
Які там фашистські пташки співають?

А що там на Майдані?
Вбиваєте своїх сестер та браттів.
А що там на Майдані?
Знати б я хотів.

За що,відповідайте,майдановці!
Не можу спати я ночами?
За що такіє крайності?
Навіщо ви Війну почали за плечами?

Ви кров проливаєте,та її напиваючись,
Стріляєте по своїм отцям та матерям,
Воюєте,майдановці,вбиваєте,
Та топчетесь по своїм священним корням.

А що там на Майдані?


Рецензии