Taticul meu

Esti, Doamne, Stinca mea cea tare,
Esti Cel mai minunat!
Iubirea Ta n-are hotare
Si-n ea m-ai scufundat.

Orfanilor esti adapost,
Le esti mingietor.
Si vaduvilor tuturor
Le vii in ajutor.

Esti bun cu cei batuti de soarta
Si nu-i lasi la necaz.
Cei, ce ocara lumii poarta,
La Tine au ragaz.

De fiecare-ti este mila
Si te induri de fiecare.
In fata Ta azi stau umila,
Uimita de a Ta splendoare!

Ce maretie! Ce putere
Si cita bunatate!
Simt zilnic dulcea-ti mingiere
Si-ti multumesc de toate!


Рецензии