Fetitei mele scumpe

Scumpa mea, toti au parte de tine,
Toti, in аfara de mine,
Toti pot sa te-auda, te vada,
Pot chiar alaturi de tine sa sada,

Pot zimbetul tau sa-l admire,
Sa asculte a ta curata vorbire,
Tu pe toti stii cum sa-i mingii
Si alaturi de fiecare  sa fii.

Doar de mine tu esti departe.
O departare atit de grea ne desparte!
Dar gindul meu e mereu linga tine
Si stiu, ca si tu te gindesti la mine.

Ca un fir nevazut dorul ne leaga
Si nimeni nu poate sa-l inteleaga,
Nici sa zdrobeasca acest dor nevazut
Din iubire si lacrimi in vreme tesut.

Tu esti iubirea mea cea mare
Si cit avea-voi eu suflare,
La tine gindu-mi va zbura
Iar inima te va chema.

Din plin sa fii binecuvintata,
In Har si iubire mereu fii scaldata,
Alaturi de Domnul sa stati totdeauna
Cu cei scumpi si dragi ai tai impreuna!


Рецензии