Auzi-mi ruga

Doamne, auzi-mi ruga, vezi-mi necazul,
Eu cer ajutor si strig catre Tine.
Cu lacrimi mi-i stropit obrazul,
Dusmanul isi bate joc de mine.

Nu-l lasa sa bata din palme,
Nu-l lasa sa ma napastuiasca,
Ia-ma te rog pe bratele Tale,
Ca sufletul meu sa se odihneasca.

Trimite-mi te rog mingiierea
Si da-mi te rog bucurie,
Te rog  sa imi dai putere,
Ca si-n necaz sa fiu o buna marturie.

...Ale mele lacrimi le vars catre Tine
Si le aduc ca jertfa de seara.
Te rog, ai mila de mine
Si fa, ca dumanii mei sa dispara!


Рецензии