Все мина...

Все минає….  Не треба тужити.
Кожний крок то нове життя.
Цінувати лише треба вміти,
І не буде в душі маяття.

Кожний ранок дарунок від Бога,
То є свято на радість буття,
Хай розтане печаль і тривога,
Все сприймай, не цурайсь каяття.

Долі шлях не даремно даний,
Мусить кожний пройти, хоч жаль,
Що болять помилок наших рани,
І заходить у серце печаль.

Помолімося щиро й відверто,
Наша вдячність на користь для нас
Не сприймаймо події вперто,
Розкладе все до ладу Час.


Рецензии