Cindva

Cindva am fost un copil
Cu ochii negri si parul balai,
Dragut si foarte umil,
Si toti cei din jur ma iubeau.

Apoi a mai fost un "Cindva",
Cind eram o tinara implinita,
Dar vesnic ceva nu-mi ajungea
Ca sa pot sa fiu fericita.

Au urmat multe "Cindva"-uri,
Cind faceam prostii cu duiumul.
Ma visam pe atunci in palate de aur,
Pe cind realitatea era mult mai sumbra...

Dar a fost un 'CINDVA" important,
Cel mai minunat in a mea viata,
Atunci, cind pe Domnul Isus l-am aflat!
De atunci viata mea a capatat sens si nuanta.

Apoi va mai fi un ultim "Cindva',
Cind de pamint ma voi dezlipi
Si spre cer usor voi zbura.
Acel moment cel mai frumos imi va fi !


Рецензии