Перепади, хвилi, переходи
Сильне, і високе, і просте…
Коливання Сили у Природі –
Тихе, і нечутне, й голосне…
І слова, й тональності, й мотиви –
Всі живуть осмисленим Життям…
Ниточки розгублено-зрадливі
Віддають належне почуттям…
Тиша долучається до Свята,
Об’єднавши у собі УСЕ…
Що звучить? Знеструмлена токата?
Серце? Мироточиво густе?
Амплітуда злету й затухання
Контур вимальовує в Душі…
Консонанс чи дисонанс звучання?
У тобі? У Світі? У мені?
06.04.2014
Свидетельство о публикации №114040806343