Se apropie primavara

Iata, vine curind primavara,
Eu deja ii simt suflarea.
Nu! Pinace inca nu se-ncalzeste,
Dar totul in jur se insufleteste.

Natura in jur pare mai vie,
Mai iute, mai vesel alearga copiii,
Ciar ci ciorile croncanesc mai sonor,
Si sa respiri e mult ma usor.

Inca putin si se va incalsi,
Curind si copacii vor inverzi,
Firul de iarba va spage paminul
Si nu-l va opri nici ploaia, nici vintul.

Aceasta an de an se repeta,
Si totus, mi se umple de bucurie pieptul,
Sufletul meu usor se-nfioara,
De parca prima data ar veni primavara...


Рецензии