Visul meu

Am pasit in abis...
Am zburat printre stele...
Acesta a fost un vis,
Eu zburam impreuna cu ele.

Tot mai sus si mai sus zburam
Spre alte noi neanturi,
Usoara de tot eram
Si bine era in inalturi!...

Iar apoi m-am trezit.
Dinou cameruta sumbra,
Peretele rablagit
Si vesnica semiumbra...


Рецензии