Pacea Ta

De e cald ori frig afara,
De-i razboi ori pace-n tara -
Linistita stau mereu,
Caci la cirma-i Dumnezeu.

Oice nu s-ar intimpla
Eu oicind am pacea Ta.
Doamne, Tu conduci cu toate
Todeauna cu dreptate.

Tu esti drept intotdeauna,
Pacea Ta e cea mai buna,
Ce faci Tu - e cel mai bine,
Nimeni altul nu-i ca Tine!


Рецензии