Cine sunt eu

Cine sunt eu, ca sa-ti pun intrebari?
Cine sunt eu,  ca sa-ti dau sfaturi?
Eu sunt numai de eri,
Tu - din vesnicii in inalturi!

Cine sunt eu, ca sa ma revolt,
Ori ca ceva sa nu-mi placa?
Cu Tine sa nu fiu de acord,
Ori inaintea Ta gura mea sa nu taca?!

Eu sunt pamint si tarina,
Tu esti Creatorul!
Tii tot universul in mina
Si nu ti-i ascuns viitorul!

Vreau sa tac, sa privesc frumusetea Ta,
Vreau sa admir tot ce-ai facut.
Vreau sa stau in prezenta Ta
Si la  infinit sa Te asult!


Рецензии