Vine primavara

E iarna inca, dar se simte
Suflarea dulce a primaveri.
Mai este o luna inainte,
Dar ale ei simt mingiieri.

Si aerul e-nmirezmat,
Si soarele mai viu luceste,
Afara e cu mult mai cald
Si ziua deja se mareste.

Degraba va fi timpul cind
Va invia natura toata,
Copacii goi s-or imbraca -ncurind
In haina  noua si curata.

Asa a fost, asa va fi, -
Nu s-a schimbat de viacuri nimic
Si primavara va veni ,
Doar eu am mai imbatrinit un pic....


Рецензии