Ridurile mele

Am multe riduri  eu  pe fata,
Ce ma brazdeaza in lung si-n lat,
De parca ar fi niste raze
Izvorite dintr-un trecut departat.

Si nu mi-e rusine  de  ridurile mele,
Chir daca ele ma imbatrinesc.
Ele vorbesc despre vremuri grele
Prin care mi-a fost dat sa traiesc.

Ridurile mele, de ce sa v-ascund?
Voi ca o harta sunteti pentru mine :
Oricine va vede - poate patrunde
In trecutul meu. Poate oricine !


Рецензии