Негодяям и Подлецам
Я – не жадаю вам Бяды...
Але, і Шчасця – не жадаю.
Жыццё ваша,
й так – ідзе туды,
дзе Суд – і Божжы,
й Чалавеччы вас чакае.
Вы – атэісты ?
Бог для вас – ікона ?
Жыццё і Вера вашы – разышліся.
Вы толькі ў грошы
верыце шалёна...
Карыснасць падмянілі вы карысццю...
Ой, вам – ня спіцца...
Нешта ноччу муліць...
А не дае спакою вам
прыбітае Сумленне.
Яно жыццё “шчаслівае” –
i вам пагубіць,
і вашым дзецям –
пж да сёмага калена !
Нянавісці да вас – не маю.
Бо вы – душэўнахворыя калекі...
Сярод Людзей –
ня вокчая вы зграя.
Звычайныя клапы –
на роде Чалавеччым.
*+*
7 красавіка 2014 г.
Свидетельство о публикации №114040800224