Мрiя
І будуть внуки на руках
Прошепосу тобі, рідненький,
Як кохаю тебе я.
Які чудові наші діти,
яке прекрасне це життя.
Щодня даруєш мені квіти,
щодня шепочеш "ти моя"
З тобою прожили всі біди,
І щастя поділили двом.
З тобою сльози, радість, вдача
і, навіть, горе пополам
Коли ми будемо старенькі,
прошепочу тоді богам,
щоб діти булИ здоровенькі
нема іще чого бажать.
21.05.2013
Свидетельство о публикации №114040810702