Doar o intrebare
ca nu exista dragoste curata,
dar ce era in inima la mine?
Desigur, o iubire adevarata.
Ma chinuiam sa imi ascund privirea,
te admiram, atunci cand nu ma vezi,
imi ascundeam in adincimi iubirea
ce frica imi era c-o sa-ntelegi!
Eu nu vroiam sa afli adevarul,
eram convins c-atunci o sa te pierd,
chiar imi venea sa-mi zmulg din cap tot parul,
cind ma gindeam ca n-o sa te mai vad.
Dar tu-ai plecat oricum de linga mine,
si m-ai lasat cu sufletul distrus,
doar o-ntrebare-mi bintuie in minte:
ca poate ai fi ramas de ti-as fi spus?
Doar o intrebare Constantin Sandic
Свидетельство о публикации №114040708355