Te caut
te caut zi si noapte-ntruna si nu vreau sa ma resemnez.
Te caut pe carari straine, pe drumuri goale hoinaresc,
iar cind te vad ca vii spre mine, pe loc indata ma trezesc.
Si soarta iar imi da o palma, ramin din nou pustiu si gol,
iar visele mi se destrama, cind fara tine iar ma scol .
Am vrut sa-ntreb cum te numesti, dar nicidecum nu reusesc,
vroiam sa aflu unde esti, ca mai usor sa te gasesc !
Te caut peste tot intruna si parca uneori te vad,
iar cind te strig, te-ntorc cu mina, nu-mi vine ochilor sa cred.
De cind te caut, parca lumea a devenit atit de mare,
iar toate fetele-s totuna, sau poate mie mi se pare?
Te caut Constantin Sandic
Свидетельство о публикации №114040708273