Багато Iх

Дивлюсь на кандидатів в Президенти,
Багато їх……….
Країна ж лиш одна,
Взаємні є образи й компліменти,
Багато їх……….
Країна ж лиш одна,
Народ якогось 
Іншого чекає,
Що прийде все  владнає,
Всіх спасе,
Не буде так,
Народе,
Точно знаю,
Одна людина
Не владнає ВСЕ,
Народ тоді лиш труднощі здолає,
Коли єдиний,
Хоч мечем руби,
Коли в народу єдності
Немає,
То Президент,
Є прикладом ганьби,
Та українців ця зима
Змінила,
Змінила незворотно,
Назавжди,
Хоч  як скрегочуть
Пащами злі сили,
Та зійшли
Зі шляху в нікуди!
7.04.2014


Рецензии
Всіх спасе тільки Господь, а ми вибираємо людину, і дай Бог, щоб це була Людина!!!З повагою.

Наталья Сытник   07.04.2014 19:19     Заявить о нарушении