Вiрш- Мулька-Юлька-Клеопатра

Хотіла б заплестИ все рівно:
Газ,нафту,гроші у косу,
Хотіла б неньку-Україну
Зігнути тричі у лозу.

Хотїла б бути Клеопатрою
Там де Донбаса "пірамідки"
Але боїться,що обпатрають,
Під тереконом курку гидку.

Хотіла б правити і кривдити,
Творити,будучи потворою.
Та Крим з Донбасом,-
то не іграшки
Вони з очима бач прозорими!

Геть пані,геть!І мат і шах тобі!
Зробив "ти ба"- і Юг і Схід)))
Плети інтриги злі на Заході
А ми поставили на вид!

У шахтаря, що під землею.
У металурга,що у спеці
Одне проханнячко до тебе
Під три чорти іди  до греця!


Рецензии