А дiти не вродилися байдужi

Відкрийте розум й серце почуттям,
Відкрийте  душу Ангелам небесним,
Наповніть будні дією,
Життям,
І стане світ,
Яскравим і чудесним,
Немає хмар,
Якщо здоровий ти,
Твої близькі,
Твоя рідня та друзі,
Немає хмар,
Коли усі живі,
А якщо  Ні?
В біді ми станем дужчі,
Немає хмар,
Як мир є на Землі,
Якщо ні?
Не будемо байдужі,
У час останній злоби
На Землі,
Рятуймо не тіла,
Гуртуймо душі,
Щоб по садках співали солов’ї,
А діти  не вродилися  байдужі!
7.04.2014


Рецензии