Splendoare

Ma bucura mult o dimineata de vara,
Sint vrajita de un amurg, de o seara,
Ma minunez, cum o floare
Poate avea atita splendore!

Ma mira, cum  fiece floare
Isi are forma sa, a sa culoare,
Macar, ca toate sug aceeas vlaga
Si cresc din tarina neagra.

Cum Domnul atit de minunat
Pe toate frumos le-a creat,
Ce farmec au toate si ce splendoare
Si unice in felul sau sint fiecare!

Atitea lucruri marete vedem,
Ce a facut Domnul si ne minunam,
Dar asta e doar o particica atit de mica
Din tot ce a facut El, - doar cit o furnica!

In ceruri sint lucruri mult mai minunate,
Ce pentru noi sint pregatite toate,
La care mintea inca nu s-a suit,
Nici ochii nicicind nu au privit!

 Ajuta-ne in imparatia Ta sa intram
Si toate acestea sa le vedem,
Acolo in veci te vom lauda,
Cu sfintii impreuna ne vom bucura!


Рецензии