Poietul

Ce inseamna a fi poiet?
Sa fii nu ca toti, sa gindesti diferit,
Gindurile sa le asterni in caiet,
Tot ce in cap ti-a venit.

Asterni cuvintele pe hirtie
S-o particica din inima ta,
Asa se naste o poiezie,
Care apoi se va uita,

Asterni sentimentele  tale,
Dar prea putini o sa le inteleaga,
Si cind timpul s-a scurge la vale
Totul se va uita, tot o sa se stearga.

Si poate ca la altii le pari
Cam stranie si greu de-nteles,
Dar gindurile tale toate le cari,
Care la altii le par fara sens.

Ce sa faci? Asa sint poietii -
Neintelesi si stranii un pic,
Dar numai ei uneori vad frumosul,
Acolo, unde altii nu observa nimic...


Рецензии