Омир оз агымымен агып барады...

Омир оз агымымен агып барады,
Ал сол омирдин жагалауында умиттилер мен умитсиздер калады...
Сол тиринин кимнин ерте, кимнин кеш омирден озуын,
Бир Танирдин колында екенин кобиси билмей де калады..

Омир оз агымымен агып барады...
Армансыздар мен пенделер
          сол омирдин жагалауында калады...



;мір ;з а;ымымен а;ып барады,
Ал сол ;мірді; жа;алауында ;міттілер мен ;мітсіздер ;алады.
Сол тіріні; кімні; ерте, кімні; кеш ;мірден озуын,
Бір Т;;ірді; ;олында екенін к;бісі б;лмей де ;алады.


;мір... ;з а;ымымен а;ып барады,
Армансыздар мен пенделер
                сол ;мірді; жа;алауында ;алады...

19.02.2014


Жизнь - река, текущая по руслу своему,
Берега которой заселяют мечтатели и безнадежные...


  ФОТОГРАФИЯ - ИЗ ИНТЕРНЕТА


Рецензии