Sa nu te temi

Mergeam pe drumul greu in noapte,
Mergeam si singura eram.
Dar am simtit pe cineva aproape,
Doi ochi cu drag ma urmareau.

Credeam, ca-s singura pe cale,
Cadeam ades si ma loveam,
Dar am simtit o mina tare
De lovituri ce ma ferea.

Credeam, ca nimanui nu-i pasa
Nici unde plec, de unde vin,
Nici de durerea, ce m-apasa,
De dorul meu, al meu suspin.

Dar cum mergeam straina-n noapte
Cu lacrima ascunsa-n gene,
Aud un glas, o blinda soapta:
"Eu sint cu tine, nu te teme!"

-O,  cine esti Cel, ce-mi vorbesti?
Eu nu te vad, insa te simt.
Cu soapta Ta ma linistesti,
Ma-nviorezi cu glasu-ti blind.

- Eu sint Acel, ce te-a creat
S-atit de tare te-am iubit!
Pacatul tau Eu l-am purtat,
Ca tu  sa poti fi fericit.

Sa nu te temi nici zi, nici noapte,
Sa stii, ca Eu sunt linga tine.
Sa nu te temi nici chiar de moarte, -
Puneti increderea in Mine!

De-atuncea mergem impreuna,
S-oricit  n-ar fi drumul de greu,
Impart povara totdeauna
Cu Isus  drag, cu Domnul meu!...


Рецензии